E-commerce

Je professionele webshop laten (ver)bouwen? Wij zorgen dat je kunt uitpakken met degelijke E-commerce.

E-commerce

Wil je een stapje verder gaan met je onderneming? Tijd om de verkoop ook online te laten boomen. Wij voorzien je van een professionele webshop, die volledig strookt met jouw noden en wensen. En die werkt zoals het hoort: krachtig, modulair en responsive (leesbaar op elk device).

Maatwerk

De betaal- en verzendmodules, het beheer van je producten, een slimme navigatiestructuur… Jouw klanten kunnen je producten in no-time op een gebruiksvriendelijke en snelle manier online bestellen.

Zo pakken wij het aan

1. First date

Wat doe je? Wat beteken jij – en wil je betekenen - voor je (potentiële) klanten? Wat heb je online al - of juist nog niet - gedaan? Ons doel is om een oplossing te vinden volledig in lijn met jouw drijfveren en het karakter van je bedrijf. Dat doen we door te luisteren. Wij voorzien de expertise, jullie de verhalen.

2. We design

Nu we je al wat beter kennen, kunnen we die persoonlijkheid vertalen in een look & feel. Heb je nog geen logo of huisstijl? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Een stijlvolle, consistente vormgeving mondt uit in herkenbaarheid en een professionele uitstraling.

3. Development

Wij ontwikkelen jouw website voor ieder device en elke browser. Wij nemen het gehele proces onder handen. Technisch onderbouwd, modern, volgens de regels van de kunst. De webshop en de lay-out worden geprogrammeerd in een flow die voor jou goed aanvoelt.

4. Content

Een stijlvol, professioneel design is het eerste dat de aandacht trekt. Maar wat motiveert je doelgroep om effectief voor jou te kiezen? De inhoud, de content op je website. In een webshop staan je producten centraal. Wij zorgen dat ze kunnen blinken. Door ons systeem kun jij op een eenvoudige manier je inventaris ook zelf updaten. We werken met een ‘smart import’, waardoor je producten in no time online verschijnen.

5. Launch

De volgende stap is de launch. Je kan meteen beginnen met verkopen. Jouw webshop zal door onze marketinginput goed scoren bij jouw doelpubliek én bij zoekmachines. Het stopt niet bij een mooi en bruikbaar design.

6. Optimize

Investeren en blijven genieten van de voordelen. Dat is ons doel. We blijven de prestaties van jouw website meten, en sturen bij waar nodig. Tot het resultaat echt, écht heel goed is. Marketing en ondersteuning zijn de kern van onze service. En dat doen we goed.

webspice project Dakkoffer kopen
webspice project Doopsuiker Fien en Sien
webspice project Bulgaarse topwijnen

Goesting om met ons samen te werken?
Wij leren je graag kennen!

Neem contact met ons op