Marketing

Online Marketing: haal meer uit je website

Zo. Je online aanwezigheid omvat een aantrekkelijke lay-out, is vakkundig ontwikkeld en staat inhoudelijk op punt. Maar wat heb je aan een goede website als hij niet gevonden wordt door de juiste bezoekers? Jij wil rendement, je investering in die mooie website terugverdienen. En wij weten hoe.

Online marketing is het ingrediënt dat kopers en verkopers verbindt. Het is bovendien onmisbaar om op te vallen tussen je concurrenten.

Hoe werkt online marketing? Simpel. Jij investeert een online marketingbudget, klein of groot, wat zorgt voor een nieuwe stroom aan (potentiële) klanten. Ook als klein of lokaal bedrijf heb je hier baat bij. Het is een gewoonte geworden om eerst op het internet te zoeken voor personen kiezen wat ze waar gaan aankopen. Dan wil jij uiteraard bovenaan de resultaten verschijnen.

Aanbod online marketing

Er zijn verschillende manieren om aan online marketing te doen. Hierbij komt heel wat strategie kijken. Wij gaan vakkundig te werk, en zorgen dat jouw investering opbrengt.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het is de gewoonte van veel klanten om eerst te zoeken op een zoekmachine, zoals Google, om de weg naar jouw bedrijf te vinden. Daarom wil je zo hoog mogelijk scoren op de resultatenlijst. Dit doen we met zoekmachineoptimalisatie.

SEO is een organische manier van online marketing. Door de juiste zoekwoorden, tags en metatags te verwerken in je website zorgen wij dat je hoog scoort op de resultatenpagina. Zo ben je ook ‘leesbaar’ voor de zoekrobots die de ranking bepalen.

Digital advertising

Het voordeel van digital advertising? Je bereikt exact de doelgroep die je voor ogen hebt. Hierbij investeer je marketingbudget, op maat van jouw bedrijf. Dat zorgt er voor dat de klanten die online op zoék zijn naar jou, je daadwerkelijk vinden. Dat marketingbudget heb je zo weer terugverdiend. En meer. Daarmee kun je weer meer investeren, en groei je gestaag. Afhankelijk van je project bepalen we wat voor jou het ideale kanaal is om te adverteren. Google Ads (SEA), Facebook Ads, Instagram Ads, een combinatie…

Online adverteren: zonder de juiste expertise is het tasten in het duister. Bij zo’n financiële investering vertrouw je dus het best op vakkundigheid. Die hebben wij bij WEB.SPICE in huis. Transparantie is hier essentieel: jij weet perfect wat we met jouw budget doen en wat je er mee terugverdient.

Analyse en optimalisatie

Het stopt niet bij een ontwerp en een set-up. Wat werkt? Wat werkt minder goed? Wij analyseren en sturen bij waar nodig. Zo rendeert jouw budget optimaal.

Goesting om met ons samen te werken?
Wij leren je graag kennen!

Neem contact met ons op