Zo pakken wij het aan

Elk project is uniek, net zoals jouw bedrijf. Jouw bedrijf is waar je voor staat en de manier waarop het aan je klanten wordt voorgesteld, is van essentieel belang.

1. First date

Wat doe je? Wat beteken jij – en wil je betekenen – voor je (potentiële) klanten? Wat heb je online al – of juist nog niet – gedaan? Ons doel is om een oplossing te vinden volledig in lijn met jouw drijfveren en het karakter van je bedrijf. Dat doen we door te luisteren. Wij voorzien de expertise, jullie de verhalen.

2. Design

Nu we je al wat beter kennen, kunnen we die persoonlijkheid vertalen in een look en feel. Alles in lijn met jouw visuele identiteit. Heb je nog geen logo of huisstijl? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Een stijlvolle, consistente vormgeving mondt uit in herkenbaarheid en een professionele uitstraling.

3. Development

Wij ontwikkelen jouw website voor ieder device en elke browser. Wij nemen het gehele proces onder handen. Technisch onderbouwd, modern, volgens de regels van de kunst.

4. Content

Een stijlvol, professioneel design is het eerste dat de aandacht trekt. Maar wat motiveert je doelgroep om effectief voor jou te kiezen? De inhoud, de content op je website. Wij voorzien pittige teksten en een slimme navigatiestructuur. In een webshop staan je producten centraal. Wij zorgen dat ze kunnen blinken. Door ons systeem kun jij op een eenvoudige manier je inventaris ook zelf updaten. We werken met een ‘smart import’, waardoor je producten in no time online verschijnen.

5. Launch

De volgende stap is de launch. Jouw website zal door onze marketinginput goed scoren bij jouw doelpubliek én bij zoekmachines. Het stopt niet bij een mooi en bruikbaar design.

6. Optimize

Investeren en blijven genieten van de voordelen. Dat is ons doel. We blijven de prestaties van jouw website meten, en sturen bij waar nodig. Tot het resultaat echt, écht heel goed is. Marketing en ondersteuning zijn de kern van onze service. En dat doen we goed.

Goesting om met ons samen te werken?
Wij leren je graag kennen!

Neem contact met ons op