Websites

Gebruiksvriendelijke websites voor je klant én voor jou.

Websites

Wij maken websites. Of je nu een frisse start wil maken of een re-design van de huidige site verkiest: met onze expertise en goesting ontwikkelen we er eentje op maat. Gebruiksvriendelijkheid is hier het sleutelwoord. Voor de gebruiker én voor jou.

Ons stokpaardje? Werken voor KMO’s, vrije beroepen, kleine zelfstandigen en startups uit elke sector. Voor ieder bedrijf ontwerpen en ontwikkelen wij een unieke website, met oog voor individuele wensen en doelen. Dat maatwerk zorgt telkens voor vruchtbare projecten: wat je investeert in een kwaliteitsvolle website, verdien je zo weer terug.

CMS

Intussen gebruiken zo’n 300 tevreden klanten ons eigen ontwikkelde CMS (contentmanagementsysteem). Het voordeel van zo’n eigen systeem? Ook dit is maatwerk. Het resultaat is een website waar je zelf de ins en outs van kent en waarin jij zelf eenvoudig de inhoud kan bijwerken. Stuit je toch op een probleem? Wij zijn je depannage, je 24/7 support. Een belletje of mailtje later ben je weer op weg.

Zo pakken wij het aan

1. First date

Wat doe je? Wat beteken jij – en wil je betekenen – voor je (potentiële) klanten? Wat heb je online al – of juist nog niet – gedaan? Ons doel is om een oplossing te vinden volledig in lijn met jouw drijfveren en het karakter van je bedrijf. Dat doen we door te luisteren. Wij voorzien de knowhow, jullie de verhalen.

2. Design

Nu we je al wat beter kennen, kunnen we die persoonlijkheid vertalen in een look en feel. Alles in lijn met jouw visuele identiteit. Heb je nog geen logo of huisstijl? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Een stijlvolle, consistente vormgeving mondt uit in herkenbaarheid en een professionele uitstraling.

3. Development

Wij ontwikkelen jouw website voor ieder device en elke browser. Wij nemen het gehele proces onder handen. Technisch onderbouwd, modern, volgens de regels van de kunst.

4. Content

Een stijlvol, professioneel design is het eerste dat de aandacht trekt. Maar wat motiveert je doelgroep om effectief voor jou te kiezen? De inhoud, de content op je website. Wij voorzien pittige teksten en een slimme navigatiestructuur.

5. Launch

De volgende stap is de launch. Jouw website zal door onze marketinginput goed scoren bij jouw doelpubliek én bij zoekmachines. Het stopt niet bij een mooi en bruikbaar design.

6. Optimize

Investeren en blijven genieten van de voordelen. Dat is ons doel. We blijven de prestaties van jouw website meten, en sturen bij waar nodig. Tot het resultaat echt, écht heel goed is. Marketing en ondersteuning zijn de kern van onze service. En dat doen we goed.

webspice project elektriciteit Vanddriessche
webspice project VDV Incasso
webspice project Mike Interieur

Goesting om met ons samen te werken?
Wij leren je graag kennen!

Neem contact met ons op