DIT IS WEB.SPICE

Wat doet WEB.SPICE? Sinds 2003 ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren wij websites. We zorgen online voor de link tussen klant en ondernemer.

Het recept? Een kwistige dosis enthousiasme met een flinke portie expertise, afgekruid met een snufje (web)spice. Die expertise komt van ons, dat enthousiasme van ons samen. De spice is het geheime ingrediënt. Dat wat jou zo speciaal maakt.

Wij geloven in jouw business, net zoals jij dat doet. Onze klanten zijn KMO’s, vrije beroepen, kleine zelfstandigen en startups die willen groeien met behulp van design en technologie. We vertalen jouw verhaal zodat het ook online verteld kan worden. Met mooie ontwerpen die werken, raad én daad. Van frisse start tot re-design. Wat jij wenst. Voilà.

Dat doen we professioneel informeel. Om maatwerk te kunnen leveren, moeten we elkaar leren kennen. Dat wíllen we graag, want onze service is minstens even belangrijk als de kwaliteit van het resultaat.

Wij zijn sociaal. Hou onze Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn in de gaten voor een kijkje in onze opgeleverde projecten, tips & tricks en een glimp behind-the-scenes.

Webspice sfeer

Het team

Een professioneel team gestuurd door Peter en Sofie werken met veel goesting en kennis van zaken aan jouw project.

Peter Drieghe
Sofie Vandenberghe
Webspice partners

Goesting om met ons samen te werken?
Wij leren je graag kennen!

Neem contact met ons op