Instituut Allure

Tijdens de Covid-lockdown in 2020 werd schoonheidsinstituut Allure zwaar getroffen. Er was dringend hulp nodig om klanten te bereiken. WEB.SPICE werd gevraagd de website en webshop over te nemen. We namen direct actie om de online aanwezigheid te versterken door middel van een doordachte online marketingcampagne.

De resultaten van deze inspanningen waren werkelijk indrukwekkend. De verkoop via de webshop kende een enorme stijging. De website en webshop groeiden uit tot een belangrijke pijler van het bedrijf. In 2023 werd daarom besloten om de volledige website een restyling te geven. Het modern ontwerp en de verbeterde navigatie speelden een belangrijke rol in het aantrekken van potentiƫle klanten en het stimuleren van de verkoop.

Een van de meest opmerkelijke resultaten van de restyling was de stijging in online aanvragen voor de belangrijkste behandelingen. Deze aanvragen namen maar liefst met 300% toe.

Deze solide basis en het bewezen trackrecord op het gebied van online marketing zijn slechts een stap in de voortdurende groei en evolutie van instituut Allure. Samen blijven we streven naar succes in de digitale wereld.

Diensten

  • Website design
  • Copywriting
  • Optimalisatie online marketing (Google ads, e-mail marketing)
  • Optimalisatie WooCommerce webshop

Het resultaat

https://allure.gent/


Heb jij ook zo'n project voor ogen?
Kom dan zeker eens met ons praten.

Neem contact met ons op
Instituut Allure
Instituut Allure
Instituut Allure